HET RENDEMENT VAN SCHOON 2017

NIEUW BEZOEKERSRECORD VOOR LANDELIJK ZWERFAFVALCONGRES

500 ENTHOUSIASTE BEZOEKERS

Maar liefst 500 bezoekers kwamen naar de vijfde editie van het Landelijk Zwerfafval­congres Het Rendement van Schoon; een nieuw record. Het publiek was divers; van overheids­medewerker tot ondernemer en straatveger.

Men ontmoette elkaar bij interactieve sessies, spannende pitches, presentaties en op het inspiratieplein. De keynote­speakers, overtuigings­deskundige Pacelle van Goethem en Johanna Ragnartz de CEO van Håll Sverige Rent, vertelden mooie verhalen over hun werk.

Wat een positieve energie. Interessant om te zien hoe verschillend iedereen zwerfafval aanpakt. Door dit met elkaar te delen wordt de aanpak steeds sterker.

Helene van Zutphen | Directeur NederlandSchoon

SCHOON IS DE NORM

Het congresthema was ‘Schoon is de norm’. Tijdens het congres bespraken we verschillende onderwerpen en perspectieven die bijdragen aan het succes van zwerfafval­preventie. Daarbij lag een sterke nadruk op kennisdeling, inspiratie en netwerken.

Belangrijke ingrediënten voor ons wensbeeld voor 2025: een land dat als schoon wordt beleefd, waar zwerfafval voorkomen de norm is en iedereen – burgers, bedrijven, gemeenten, maatschappelijke organisaties en gebieds­beheerders – het vanzelf­sprekend vindt om daar samen voor te zorgen.

Waar anderen heel snel weg zouden rennen bij deze bende, zet dit team een tandje bij.

Olaf Prinsen, directeur NVRD| over Team ‘s Hertogenbosch

UITBLINKERS 2017

Tijdens het congres zijn ook prijzen uitgereikt aan de Uitblinkers van 2017. Jacko van Harm won in de categorie personen en in de categorie teams won Team Den Bosch. De Uitblinkers gaan naar (straat)reinigers die zich op speciale wijze inzetten.

DEEL DEZE PAGINA OP SOCIAL MEDIA

DEEL DIT ARTIKEL

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden