NEDERLAND KIEST ZIJN SCHOONSTE STRAND

tijdens de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

LEES ARTIKEL

Tussen 10 juli en 20 augustus kunnen alle Nederlanders weer op hun favoriete, schone strand stemmen via supportervanschoon.nl

OP EEN SCHOON STRAND…

Geniet je dubbel. Bovendien heeft een schoon strand een positief effect op het hele gebied rondom het strand. Met de Schoonste Stranden Verkiezing creëert NederlandSchoon jaarlijks meer betrokkenheid bij een schonere kust. Onder bezoekers, paviljoens én gemeenten.

DUBBEL CHECK

De beoordeling van de stranden is tweeledig. Gedurende de Schoonste Strand Verkiezing kan iedereen stemmen op zijn favoriete strand via www.supportervanschoon.nl. Gelijktijdig trekken verschillende ANWB-inspecteurs langs de stranden, voor een grondige en objectieve peiling van de hoeveelheid zwerfafval. De publieksstemmen en de ANWB-beoordeling bepalen samen welk strand de verkiezing wint.

LEUKE WINACTIES

Onder alle stemmers verloten we een mooie, passende prijs: een heerlijk weekend weg voor 2 personen op het schoonste strand van Nederland. Deelnemers die aangeven dat ze ook in de toekomst van schone acties en evenementen op de hoogte gehouden willen worden, maken bovendien kans op een uniek strandlaken.

UITSLAG EN UITREIKING

Op 7 september wordt de prijs voor het Schoonste Strand van Nederland en Nederlands Schoonste Strandpaviljoen uitgereikt. Benieuwd wie er wint, maar niet in de gelegenheid erbij te zijn? Kijk dan op 7 september vanaf 17:00 op www.supportervanschoon.nl voor de bekendmaking van de winnaar. Of hou onze social mediakanalen in de gaten.

“Alles wat meegaat naar het strand, nemen we ook weer mee terug. Heel simpel. Als één van de kinderen iets op de grond gooit, moeten ze het ook meteen oppakken. Zo leren we de kinderen dat we niets op het strand of waar dan ook laten slingeren.”

Sergio, Mylène, Charlize en Cassius, Egmond aan Zee

GOUDEN TIPS VOOR EEN SCHOON STRAND!

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

DEEL DEZE PAGINA OP SOCIAL MEDIA
DEEL DIT ARTIKEL
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden