HET RENDEMENT VAN SCHOON 2018

DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN OP HET GEBIED VAN ZWERFAFVAL EN SCHOON

300 ENTHOUSIASTE BEZOEKERS

Er waren veel vroege vogels aanwezig op de 6e editie van Het Rendement van Schoon. Na een rondvraag van dagvoorzitter Kim Coppes bleek dat de eerste bezoeker van het congres er vroeg bij was. Om 05.30 uur rolde hij zijn bed al uit. De ruim 300 enthousiaste bezoekers kwamen uit alle hoeken van het land naar de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Waar het publiek eerst vooral uit gemeenteambtenaren bestond, zien we nu ook ondernemers, adviesorganisaties en verenigingen op het congres. Dit is een hele positieve ontwikkeling! Het betekent namelijk dat we ons doel kunnen bereiken: verschillende ketenpartijen met elkaar in gesprek krijgen.

Helene van Zutphen | Directeur Stichting Nederland Schoon

DEELSESSIES, PITCHES, KEYNOTE SPREKERS EN EEN INSPIRATIEPLEIN

Filosoof Daan Quakernaat trapte de dag af met een inspirerend verhaal “Ga kathedralen bouwen”, over de angst om controle te verliezen. Hierna begonnen de deelsessies. Iedere bezoeker heeft bij het aanmelden een keuze gemaakt uit maar liefst 15 deelsessies, verdeeld over drie rondes. De lunch had een informatief karakter, een bezoek aan een van de 20-minuten pitches in de wagons of een rondje over het Inspiratieplein met een broodje in je hand. Na de lunch was er een komisch intermezzo door cabaretier Viggo Waas, over gedragsbeïnvloeding, Ajax en Johan Cruijff. Als afsluiter was er een informele borrel op het Inspiratieplein.

Wat je moet doen is beide: dúrven dromen over een schoon Nederland, maar óók de volgende dag de dromen waarmaken!’ 

Daan Quakernaat

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden